Organisk SoMe

Organisk SoMe er dit digitale visitkort

Når du opretter din virksomhed på de sociale medie platforme, giver du dig selv muligheden for et talerør, et billede-galleri, eller måske endda en videologbog, hvor du kan præsentere din virksomhed for et større publikum. Den mulighed skal omfavnes.

Hvis organisk SoMe skal virke, skal du ramme ind i de algoritmer, som de forskellige platforme følger. Du øger dine chancer for at ramme plet ved at ligge en strategi for dine Sociale Medier.

Din strategi skal blandt andet rumme svarene på følgende:

  • Hvilken målgruppe sigter du efter?
  • Hvornår skal du poste indhold?
  • Hvilken værdi skal dit indhold forære dine følgere?

Få min hjælp til SoMe håndtering

I en travl virksomhed kan det være svært at finde tid til at pleje de potentielle kunder, som befinder sig på Instagram, Facebook, LinkedIn og måske endda TikTok. Derfor tilbyder jeg dig hjælp med administrationen af dine platforme, idégenerering til opslag, eventuelt udarbejdelse af kreativer og analysering af resultaterne heraf. Forude for alt dette udarbejder vi en strategi, som sikrer, at vi retter os med det rigtige publikum, befinder os på de rette platforme, og sender et tydeligt budskab ud i æteren.

Kontakt mig nu

Vil du vide mere om, hvordan jeg kan hjælpe dig med din virksomheds sociale medier? Så kontakt mig i dag. Send gerne en mail til kira@goldenpine.dk eller giv mig et kald på telefon: 53 69 78 56. Jeg ser frem til at høre fra dig!